ittes it
  • by: Ittes, Ittes IT
  • February 18th, 2021
  • Category: Totaaloplossing, IT, CRM & Telecom

De waarde van een totaaloplossing in IT, CRM & Telecom voor Eddy De Prins.


"Met de juiste behoefteanalyse hebben jullie een mooi voorstel op maat gemaakt en dat met heel duidelijke en gerichte communicatie en service."

Sinds 4 generaties is het bedrijf Eddy De Prins gespecialiseerd in houten buiten- en binnenschrijnwerk. Ze zijn niet de eerste de beste schrijnwerker, maar bestaan uit een team van specialisten en experts die streven naar een totaalbeleving van uw project/ woning.

Hier willen wij als Business partner ons steentje aan bijdragen. Dit door de telefonie en IT binnen het bedrijf te optimaliseren zodat elk proces zo efficiënt mogelijk verloopt.

Logo Eddy De Prins


"Jullie zijn onmiddellijk met de juiste mensen ter plaatse gekomen om het bedrijf te begrijpen en een concrete behoefte-analyse te maken."Een correcte behoefte-analyse voor de klant

“Hier in het bedrijf was er een heel spinnenweb ontstaan van diensten bij allerlei verschillende partners. Fysieke telefooncentrale bij Belgacom, voip/internet bij Telenet, IT bij een andere partner … Dit wilden we graag centraliseren bij één trouwe partner.”

Een brede waaier aan diensten bij verschillende partners kan zorgen voor verwarring en het verlagen van de bedrijfsefficiëntie. Hier maken wij als full-service partner het verschil. Met een klantgerichte aanpak en meer dan 20 jaar ervaring kunnen we door een goede vraagstelling achterhalen wat de klant nodig heeft.

Zo dagen we niet alleen onszelf uit, maar ook de klant om de juiste analyse te maken van zijn bedrijf.

Een all-in-one oplossing op maat van het bedrijf.

“We waren toe aan het herbekijken van onze server en bij het vervangen van de server heb ik aan onze mensen de opdracht gegeven van: Bekijk gewoon even dat volledige pakket, gaande van telefonie, data tot internet etc." Daarin waren jullie dan heel sterk omdat jullie al deze diensten als één ondersteundende partner konden aanbieden.

De communicatie zat ook direct heel goed, er was ook heel snel reactie van jullie kant uit met een duidelijke en gerichte offerte op maat en natuurlijk correcte prijzen, dat is ook niet onbelangrijk.

We zochten een allround partner die samen met ons structuur kon brengen in dit verhaal en die uiteraard concurrentieel sterk stond ten opzichte van de andere partijen. We hebben ook voor jullie cloud telephony en CRM oplossing met Salesforce gekozen omdat we met verschillende diensten en takken werken binnen het bedrijf. Jullie hebben ons oplossingen aangeboden waardoor we veel efficiënter te werk kunnen gaan.

Knap hoe jullie oplossingsgericht te werk gaan!


Overtuigd? Laten we samenwerken!

Sitemap
Onze diensten
Partners

© 2023 ittesit BE0751.636.865